Kogeka - Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee

Kogeka
Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee
Technische Schoolstraat 52, 2440 Geel

Tel. 014 57 85 64
Fax 014 57 85 51
E-mail: kogeka@kogeka.be

Slagerij en verkoopsklare gerechten (BSO)

Ga terug

Je vaktechnische kennis wordt in de derde graad uitgediept. Je beheersing van praktische en theoretische kennis en vaardigheden bij uitsnijden, uitbenen, bereidingen en technieken van behandeling en bewaring, het garneren van producten, bedrijfsvoering, regels van hygiëne en veiligheid worden als vormingsdoelen verfijnd. Bovendien leer je ook andere aspecten van het beroep van zelfstandige slager kennen. Hij/zij heeft ook te maken met marketing, reclame,administratie,milieueisen enz.              De opleiding besteedt aandacht aan de toepassing van technologische vernieuwingen en kwaliteitszorg. Je maakt kennis met de beroepswereld door stages in slagerijen en industriële slagerijen (uitsnijderij,vleeswarenindustrie en -distributie).

Deze studierichting kan je volgen in: SJG.

Voor wie is deze richting?

Wat na deze opleiding?

Bijkomende informatie en opmerkingen

Welke vakken volg je in?

Lessentabel voor SJG
VakType 5 de jaar 6 de jaar
Katholieke godsdienst AV 2 2
Frans AV 1 1
Lichamelijke opvoeding AV 2 2
PAV AV 4 4
Creatieve Technieken TV 2 2
Slagerij TV 17 17
Toegepaste Economie TV 2 2
Stage PV/TV 4 4
Totaal  34 34
Informatiefiche SJG 3de graad (kleur)
Informatiefiche SJG 3de graad (grijs)

© KoGeKa 2011 - Mixed by Aroma Communicatie.