Kogeka - Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee

Kogeka
Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee
Technische Schoolstraat 52, 2440 Geel

Tel. 014 57 85 64
Fax 014 57 85 51
E-mail: kogeka@kogeka.be

Banketaannemer en traiteur (BSO7)

Ga terug

In deze studierichting willen wij je professioneel opleiden om gebruiksklare gerechten, feestgerechten, meeneemgerechten, schotels voor fondue-gourmet-barbecue en wok te bereiden, banketmenu's te bereiden en bankettenrecepties en horeca-evenementen te organiseren, rekening houdend met bepaalde thema's, wensen van de klant en de trend naar lekkere en gezonde voeding. Naast je keukenwerk waarbij je oog leert hebben voor verfijnde gerechten, voor gezondheid en hygiëne, voor kwaliteit en smaak voor oog en maag wordt via onze mini-onderneming veel aandacht besteed aan je organisatietalent en commerciële feeling voor klantgerichtheid, assortiment, prijsberekening en promotie. Je behaalt ook een attest Bedrijfsbeheer, waardoor je je als zelfstandige kunt vestigen.

Deze studierichting kan je volgen in: SJG.

Voor wie is deze richting?

Wat na deze opleiding?

Bijkomende informatie en opmerkingen

Welke vakken volg je in?

Lessentabel voor SJG
VakType 7 de jaar
Katholieke godsdienst AV 2
Frans AV 2
Lichamelijke opvoeding AV 2
PAV AV 3
Hotel TV 16
PAV Banketorganisatie TV 3
Toegepaste economie en administratie TV 2
Stage PV/TV 4
Totaal  34
Informatiefiche SJG 7de jaar (kleur)
Informatiefiche SJG 7de jaar (grijs)

© KoGeKa 2011 - Mixed by Aroma Communicatie.