Kogeka - Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee

Kogeka
Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee
Technische Schoolstraat 52, 2440 Geel

Tel. 014 57 85 64
Fax 014 57 85 51
E-mail: kogeka@kogeka.be

Restaurant en keuken (BSO)

Ga terug

Veiligheid, hygiëne, ergonomie, milieubewustzijn,klantvriendelijkheid en een basisinzicht in bedrijfsvoering zijn belangrijke, aanvullende vormingsdoelen. Naast de noodzakelijke aandacht voor samenwerking
tussen keuken en restaurant besteedt de opleiding ook aandacht aan de technologische vernieuwingen: nieuwe technieken en apparatuur, de evolutie o.m. in de hygiënewetgeving,nieuwe opvattingen over eetcultuur enz. Stages in hotels, congres-en seminariecentra,keukens en restaurants geven een meerwaarde aan je opleiding in de derde graad.

Deze studierichting kan je volgen in: SJG.

Voor wie is deze richting?

Wat na deze opleiding?

Welke vakken volg je in?

Lessentabel voor SJG
VakType 5 de jaar 6 de jaar
Katholieke godsdienst AV 2 2
Engels AV 2 2
Frans AV 2 2
Lichamelijke opvoeding AV 2 2
PAV AV 4 4
Toegepaste Economie + Wiskunde TV 2 2
Restaurant-Keuken PV 16 16
Stage PV/TV 4 4
Totaal  34 34
Informatiefiche SJG 3de graad (kleur)
Informatiefiche SJG 3de graad (grijs)

© KoGeKa 2011 - Mixed by Aroma Communicatie.