Kogeka - Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee

Kogeka
Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee
Technische Schoolstraat 52, 2440 Geel

Tel. 014 57 85 64
Fax 014 57 85 51
E-mail: kogeka@kogeka.be

Slagerij en vleeswarenbereiding (BSO)

Ga terug

In deze studierichting leer je degelijke praktische kennis en vaardigheid om varkensvlees, rundsvlees, schapenvlees en kalfsvlees uit te snijden, uit te benen, winkelklaar te maken.

Verder leer je technische basiskennis over uitrusting,grondstoffen,bereidingstechnieken en organisatie van de slagerij. Je krijgt ook training in productgerichte creatieve vormgeving en decoratie van eindproducten in de slagerij.

Deze studierichting kan je volgen in: SJG.

Voor wie is deze richting?

Wat na deze opleiding?

Welke vakken volg je in?

Lessentabel voor SJG
VakType 3 de jaar 4 de jaar
Katholieke godsdienst AV 2 2
Frans AV 2 2
Lichamelijke opvoeding AV 2 2
PAV AV 6 6
Plastische opvoeding AV 1 1
Slagerij TV 21 21
Totaal  34 34
Informatiefiche SJG 2de graad (kleur)
Informatiefiche SJG 2de graad (grijs)

© KoGeKa 2011 - Mixed by Aroma Communicatie.