Kogeka - Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee

Kogeka
Katholiek Onderwijs Geel - Kasterlee
Technische Schoolstraat 52, 2440 Geel

Tel. 014 57 85 64
Fax 014 57 85 51
E-mail: kogeka@kogeka.be

't Peperstraatje - PEP

Bezoek website: www.pep.kogeka.be
't Peperstraatje

In Geel zijn er  maar twee startplaatsen voor je secundaire schoolloopbaan. Wil je later ingenieur of architect worden? Zie je jezelf later werken in een restaurant of in een bouwbedrijf?  Ben je zelf praktisch aangelegd? Dan is onze school mogelijk echt iets voor jou. In het eerste leerjaar A kan je in 't Peperstraatje kiezen tussen Industriële Wetenschappen/STEM,Nijverheid of Hotel-Voeding. Dat zijn sterke theoretische richtingen. In het eerste leerjaar B kan je terecht voor Nijverheid en Voeding. Daar is de opleiding eerder praktisch gericht.  

Onze school biedt ook meerdere mogelijkheden in het tweede jaar. De directie, de leerkrachten en personeelsleden van 't Peperstraatje ontvangen je graag op hun KOGEKA-vestigingsplaats. 't Peperstraatje is gelegen in het centrum van Geel en is eenvoudig bereikbaar voor leerlingen die met de fiets of met het openbaar vervoer naar school komen. Na het tweede jaar, kan je vanuit  onze school  makkelijk aansluiting vinden in het Sint-Jozefinstituut in de Technische Schoolstraat of in een andere KOGEKA-school.

Onze school is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vanaf 1 september 2017 is er maar één startplaats meer voor je secundaire schoolloopbaan.   Personeel en leerlingen van 't Peperstraatje gaan volgend schooljaar  samen aan de slag in de nieuwe eerstegraadsschool van Sint Aloysius in de Kollegestraat. Je kan alvast komen kennis maken op de VIP-dag van zaterdag 18 februari.

Contactgegevens 't Peperstraatje:

Directie: Nicole Boonen GSM: 0494 68 97 11

Pas 93, 2440 Geel

Tel. 014 58 87 95
Fax
peperstraatje@kogeka.be
www.pep.kogeka.be

Nieuws

Studiekeuze?

Rosen Dakev en Guy De Cuyper, studenten hotelmanagement, Nel Mermans, diëtiste en Jef Vanhamel van bijzondere jeugdzorg kwamen onze leerlingen ...

> Lees verder

Zaakvoerder Futech in de school

Collega Jan Verbeeck van 't Peperstraatje nodigde de zaakvoerder van het bedrijf Futech uit in de zaal "De Doelen" van Sint Aloysius.Leerlingen van...

> Lees verder

Contactavond basisonderwijs

Ook op onze contactavond voor het basisonderwijs waren onze leerlingen actief aanwezig. Ze brachten een knap lied!...

> Lees verder

> Bekijk alle nieuwsberichten van het 't Peperstraatje

 

Fotoboeken

Geen fotoboeken gevonden.

Studierichtingen

© KoGeKa 2011 - Mixed by Aroma Communicatie.