SINT MARIA
Geel

Inschrijven

Inschrijven

Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, vragen we om in te schrijven vóór zondag 5 juli 2020. Daarna zijn niet alle keuzes nog gegarandeerd!

Leerlingen die reeds binnen KOGEKA school lopen, kunnen eind juni via de eigen school inschrijven. Momenteel kan er enkel online ingeschreven worden:

Online inschrijven

Heb je nog vragen bij deze inschrijving, aarzel dan niet om de school te contacteren.

Als het online inschrijven echt niet lukt, kunnen we je namelijk met maximum drie personen en op afspraak op school ontvangen om de inschrijving te voltooien.

Volgens de huidige richtlijnen zijn externen niet toegelaten op school t.e.m. 31 augustus 2020. We mogen uitzonderlijk wel mensen ontvangen op school, maximum drie personen tegelijk en alleen op afspraak,

  • voor een intakegesprek als er vragen zijn die online of aan de telefoon niet beantwoord geraken.
  • voor een fysieke inschrijving als online inschrijven niet lukt.

Contacteer daarvoor de school tijdens de schooluren.

Tijdens de zomervakantie is de school open op werkdagen van 09.00 u. tot 12.00 u. en van 13.00 u. tot 16.00 u. en op zaterdagen van 09.00 u. tot 12.00 u.:

  • van woensdag 1 juli 2020 t.e.m. dinsdag 7 juli 2020
  • van maandag 17 augustus 2020 t.e.m. vrijdag 31 augustus 2020

Handboeken

Handboeken kan je bestellen via de webshop van Campinia Media: 

www.kogeka-shop.be

Je kan kiezen op welk adres het boekenpakket geleverd wordt of je kan kiezen om je boeken zelf af te halen in de Campusshop van Campinia Media (Kleinhoefstraat 4 te Geel).

De afhaalmomenten in Sint Maria Geel, in de tijdelijke winkel van Campinia Media zijn:

  • op donderdag 20 augustus 2020, van 9.00 u. tot 12.00 u.
  • op woensdag 26 augustus 2020, van 14.00 u. tot 19.00 u.

Brief boekenverkoop schooljaar 2020-2021


Kledij- en materialenverkoop

Klassen met praktijklessen (3VV, 4VV, 5OH, 6OH, 5VZ, 6VZ, 7KZ en 7TBZ) kopen de juiste werkkledij via de boekenlijst:

zie: Handboeken

Ook turnkledij wordt aangekocht via deze boekenlijst.

De kosten worden aangerekend via de schoolrekening.


BYOD: Bring your own device 

Zoals gans onze samenleving, wordt ook het onderwijs meer en meer gedigitaliseerd. Lap- tops in de klas ter ondersteuning van het leren, vallen niet meer weg te denken. Onze school kan echter onmogelijk voor elke leerling een laptop voorzien.
Daarom kiezen we voor ‘bring your own device’ (breng je eigen toestel mee). Dit heeft voor de leerling nogal wat voordelen: hij of zij werkt op een eigen, vertrouwd toestel en heeft hier- mee steeds toegang tot al zijn of haar bestanden - dit zowel op school als thuis. 

Leerlingen die al over een toestel beschikken, kunnen dit ook op school gebruiken. Voor wie een toestel wil aankopen, heeft onze scholengemeenschap een interessant aanbod. We werken samen met de firma campusshop.be om laptops in verschillende prijscategorieën te kunnen aanbieden. 

In volgende klassen verwachten we dat de leerling in de klas over een eigen toestel kan beschikken:
3VV - 4VV, 5BD - 6BD, 5AIT - 6AIT, 5ITN - 6ITN, 5MO - 6MO, 5OMC - 6OMC, 5OLA - 6OLA, 5RVM - 6RVM, 5OH, 5VZ, 7KZ en 7TBZ.
De leerkrachten in deze klassen zullen er in hun lessen geregeld een beroep op doen.
In alle andere klassen biedt een eigen laptop zeker een meerwaarde, maar is hij voorlopig niet verplicht.

Om de laptop veilig te kunnen opbergen, voorziet de school lockers. Deze worden aan de leerlingen verhuurd voor de prijs van € 5 per schooljaar.
Voor ouders die niet over de mogelijkheid beschikken een toestel voor hun zoon of dochter te voorzien, willen we graag mee zoeken naar een oplossing. Contacteer hiervoor de directie van de school. 


De school vooraf bezoeken of graag een persoonlijk gesprek? 

Omwille van de coronamaatregelen kunnen we tijdens de zomervakantie maar erg beperkt externen ontvangen. Toch willen we al het mogelijke doen om een bezoek vooraf of een persoonlijk gesprek in alle veiligheid te laten verlopen. 

U kan hiervoor enkel terecht op afspraak, en dit tot 7 juli 2020 en opnieuw vanaf 17 augustus 2020. Een afspraak maken, kan u doen via e-mail: smg@kogeka.be of per telefoon: 014 58 86 72.


Wegwijs SMG

Met dit handig boekje proberen we je wegwijs te maken in onze school zonder je te overdonderen met informatie!

Boekje wegwijs