SINT JOZEF
Geel

Checklist

Checklist start schooljaar

 

☐ Printkaart KOGEKA

Op alle vestigingen van KOGEKA gebruiken leerlingen dezelfde kaart om te printen en te kopiëren.

  • Heb je al een kaart, dan kan je deze dus blijven gebruiken
  • Heb je nog geen kaart, bestel ze dan vóór 14 september via de link op het startscherm van Smartschool (de link verschijnt pas begin september).
    De kaart kost 8 euro, dit bedrag komt op de eerste schoolrekening.

 

 

☐ Persoonlijke fiche (enkel voor nieuwe leerlingen)

Vul dit document onmiddellijk na de inschrijving in. Dit kan thuis of op de school. Ook leerlingen die uit een andere KOGEKA-school komen, vullen dit document in. U vindt dit document via deze link http://www.kogeka.be/sintjozef/inschrijven (scroll naar beneden tot ‘voor alle nieuwe leerlingen’, klik daar op ‘persoonlijke fiche SJG’) of door deze QR-code te scannen.

☐ Schoolboeken en kledij bestellen

Schoolboeken en kledij bestelt u online bij Campinia Media via de link https://www.kogeka-shop.be. Het betalen van de boeken gebeurt via de website, het betalen van de kledij gebeurt via de schoolrekening. Voor sommige vakken kan u ook boeken huren. Dat kan u aanduiden in de webshop. Gehuurde boeken krijgt u begin september op school.

Een uitgebreide werkwijze om schoolboeken en kledij te bestellen vindt u onderaan.

Wij beseffen heel goed dat het begin van een schooljaar, en de aankoop van schoolboeken en kledij in het bijzonder, duur is. Is het voor u niet haalbaar om deze meteen te betalen, dan kan u dit melden bij de school: marc.sjegers(at)kogeka(dot)be. We zoeken dan samen met u naar een oplossing.

 

☐ Laptops voor leerlingen – Bring Your Own Device

Om u te helpen de geschikte laptop voor uw studie te kiezen, werkt KOGEKA vrijblijvend samen met CampusShop (https://www.campusshop.be/). We verwachten dat de leerlingen, in de klassen die met BYOD werken, een laptop mee naar school brengen wanneer een leerkracht hierom vraagt. Deze leerlingen ontvangen hierover nog meer info.                                          

Alle info hierover kan u terug vinden op: http://www.kogeka.be/laptops/

 

☐ Kledij en schoolboeken afhalen

Er worden verschillende momenten georganiseerd waarop leerlingen de kledij kunnen komen afhalen. In de tabel hieronder ziet u welke momenten. Wij vragen u met aandrang de kledij op een van deze momenten te komen afhalen, zodat uw zoon/dochter meteen kan deelnemen aan de labo’s en de praktijklessen. Als de voorraad op is, krijgt u de kledij begin september.

OPGELET: De werkkledij van het departement Voeding en Horeca wordt begin september gepast! De turnkledij van dit departement moet wel op onderstaande dagen afgehaald worden.

Het afhalen van bestelde schoolboeken (indien u koos voor de optie “levering op de school”) gebeurt eveneens op deze momenten.

Datum afhalen
Uur

Dinsdag 25 augustus

09.00 u. – 12.00 u.

14.00 u. – 19.00 u.

Donderdag 27 augustus

09.00 u. – 12.00 u.

Vrijdag 28 augustus

09.00 u. – 12.00 u.

 

terug naar Start schooljaar