SINT JOZEF
Geel

Sint Jozef Geel brengt levensecht en kwaliteitsvol onderwijs voor jongeren van de tweede en derde graad van het technisch- en beroepsonderwijs. Je kan dus in onze school terecht vanaf het derde jaar van het secundair onderwijs.
Onze school beschikt over een ruime waaier van mogelijkheden voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in wetenschappen en techniek, agro- en biotechnologie of voeding en horeca.
In onze school is er ook een Centrum voor Deeltijds Onderwijs en er is een onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers.
Een aantal richtingen van onze school zijn uniek in de regio of bijna uniek in gans Vlaanderen. We bieden de mogelijkheid tot internationale stages en Europese uitwisselingen en er is een open en warme sfeer tussen leerkrachten en leerlingen.

Studieaanbod Inschrijven


Sint Jozef Geel 20/06/2018
Greenpower Race

Dit schooljaar zijn de leerlingen van lassen-constructie, pijpfitten en autotechniek de uitdaging aangegaan ...

Lees meer
Sint Jozef Geel 11/06/2018
Biotechnische wetenschappen, een richting met toekomst!

Bij het maken van een studiekeuze is bij leerlingen en hun ouders vaak het toekomstperspectief en de werkgelegenheid een terechte bezorgdheid.

Wat betreft de biotech-sector zit je zeker goed.

Lees meer
Sint Jozef Geel 09/05/2018
(H)erken mij, ik ben niet anders dan jij!

6 studenten sociaal werk van Thomas More Geel en leerlingen OKAN (Onthaalklas voor Anderstalige Nieuwkomers) slaan de handen in elkaar.

Lees meer
SINT MARIA GEEL 08/05/2018
Gratis dagje Bellewaerde

De leerlingen van Okan Blauw (de onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers) en de leerlingen van het 7de jaar Thuis- en bejaardenzorg mochten samen genieten van een gratis dagje Bellewaerde.

Lees meer
No news available.