SINT JOZEF
Geel

Sint Jozef Geel brengt levensecht en kwaliteitsvol onderwijs voor jongeren van de tweede en derde graad van het technisch- en beroepsonderwijs. Je kan dus in onze school terecht vanaf het derde jaar van het secundair onderwijs.
Onze school beschikt over een ruime waaier van mogelijkheden voor leerlingen die geïnteresseerd zijn in wetenschappen en techniek, agro- en biotechnologie of voeding en horeca.
In onze school is er ook een Centrum voor Deeltijds Onderwijs en er is een onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers.
Een aantal richtingen van onze school zijn uniek in de regio of bijna uniek in gans Vlaanderen. We bieden de mogelijkheid tot internationale stages en Europese uitwisselingen en er is een open en warme sfeer tussen leerkrachten en leerlingen.

Studieaanbod Inschrijven


Sint Jozef Geel 09/05/2018
(H)erken mij, ik ben niet anders dan jij!

6 studenten sociaal werk van Thomas More Geel en leerlingen OKAN (Onthaalklas voor Anderstalige Nieuwkomers) slaan de handen in elkaar.

Lees meer
SINT MARIA GEEL 08/05/2018
Gratis dagje Bellewaerde

De leerlingen van Okan Blauw (de onthaalklas voor anderstalige nieuwkomers) en de leerlingen van het 7de jaar Thuis- en bejaardenzorg mochten samen genieten van een gratis dagje Bellewaerde.

Lees meer
Sint Jozef Geel 26/03/2018
Nieuwe Kerststal voor Stad Geel

Leerlingen houttechnieken en industriële houtbewerking ontwerpen en bouwen nieuwe kerststal voor Stad Geel.

Lees meer
Sint Jozef Geel 16/03/2018
UNIEK: Vrouwelijke leerkracht theorie en praktijk autotechnieken

Met de focus op LED-leren (levensecht, eigentijds en duurzaam) heeft Kogeka Geel een duidelijke visie voor ogen. Kritisch denken, samenwerken en communiceren zijn de centrale pijlers.

Lees meer

Kalender

Sint Jozef Geel - 22/04/2018
Open dag

Onze jaarlijkse open dag met een hele reeks leuke en interessante evenementen

Bekijk
Sint Jozef Geel - 16/05/2018
DOE-dag

Dag waarop leerlingen van de eerste graad al doende kennis kunnen maken met de verschillende richtingen die aangeboden worden op onze school.

 

Bekijk
Alle activiteiten