SINT DIMPNA
Geel · College

Sint Dimpna Geel · College  is de ASO-school van KOGEKA in Geel.  Vanaf de tweede graad  kun je er zowel klassieke als moderne richtingen volgen. Naast een moderne aanpak met de nieuwste leermiddelen wenst de school verder te werken in de traditie van haar voorgangers, het Sint-Dimpnalyceum en het Sint-Aloysiuscollege. Het ‘Sint Dimpnacollege’ biedt een adequate voorbereiding op het hoger onderwijs en mikt op de vorming van de ganse persoonlijkheid.  Naast gewone lessen organiseert de school tal van projecten. Zij is bijvoorbeeld trendsetter voor de Vlaamse Europese uitwisselingen.  Meer informatie over onze werking vindt u op deze website en onze  facebookpagina’s.

 

Studieaanbod Inschrijven


09/03/2018
Succesvolle Europese week!

Naar jaarlijkse gewoonte vond er weer een Europese week plaats op onze school.

Lees meer
09/02/2018
Leerlingen van 3ECO4 en 3ECO5 gingen op bedrijfsbezoek!

Op dinsdag 6 februari 2018 brachten de leerlingen van het 3de jaar economie een bezoek aan het Coca-Cola Visitors Center te Wilrijk en aan de Drukkerij van Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen te Paal-Beringen.

Lees meer
07/02/2018
6HUW op excursie naar het OPZ.

Vandaag gingen 6HUWA en 6HUWB op excursie naar het Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Geel.

Lees meer
02/02/2018
Solidariteitsweek SDGC brengt € 10.500 op!

Om de vier jaar organiseert het Sint-Dimpnacollege een week vol activiteiten om geld in te zamelen voor een reeks goede doelen.

Lees meer
No news available.