SINT DIMPNA
Geel · College

Sint Dimpna Geel · College  is de ASO-school van KOGEKA in Geel.  Vanaf de tweede graad  kun je er zowel klassieke als moderne richtingen volgen. Naast een moderne aanpak met de nieuwste leermiddelen wenst de school verder te werken in de traditie van haar voorgangers, het Sint-Dimpnalyceum en het Sint-Aloysiuscollege. Het ‘Sint Dimpnacollege’ biedt een adequate voorbereiding op het hoger onderwijs en mikt op de vorming van de ganse persoonlijkheid.  Naast gewone lessen organiseert de school tal van projecten. Zij is bijvoorbeeld trendsetter voor de Vlaamse Europese uitwisselingen.  Meer informatie over onze werking vindt u op deze website en onze  facebookpagina’s.

 

Studieaanbod Inschrijven


Sint Dimpna Geel . College 28/01/2020
Project zesdes

Op vrijdag 24 januari doken onze 6de jaars in het projectwerk.

Lees meer
Sint Dimpna Geel . College 23/12/2019
Magazine voor Leerlingen en Ouders
Lees meer
Sint Dimpna Geel . College 20/12/2019
Inleefreis naar Senegal!

Mevrouw Lore Hoedemaekers staat samen met Kobe, Nele, Aline en Sien te popelen om zondag te vertrekken naar Senegal voor een inleefreis (Broederlijk Delen).

Lees meer
Sint Dimpna Geel . College 22/10/2019
Erasmus+ No more walls, just bridgesmeeting in Parijs

Van 6 tot12 oktober namen 7 leerlingen met Europacoördinator F. Schoofs en collega Leen Vrijs deel aan de derde ontmoeting in het Erasmsus+ project.

Lees meer

Kalender

Sint Dimpna Geel . College - 03/02/2020
Facultatieve verlofdag

Op maandag 3 februari 2020 mogen alle leerlingen en personeelsleden van KOGEKA genieten van een extra vrije dag.

Bekijk
Sint Dimpna Geel . College - 06/03/2020
Oud-leerlingenavond

Op vrijdag 6 maart organiseert oud-leerlingenwerking ‘Den Bondt’ de jaarlijkse Oud-Leerlingenavond. Ideale gelegenheid om nog eens bij te praten met oude klasgenoten.

Bekijk
Alle activiteiten