SINT DIMPNA
Geel · College

Sint Dimpna Geel · College  is de ASO-school van KOGEKA in Geel.  Vanaf de tweede graad  kun je er zowel klassieke als moderne richtingen volgen. Naast een moderne aanpak met de nieuwste leermiddelen wenst de school verder te werken in de traditie van haar voorgangers, het Sint-Dimpnalyceum en het Sint-Aloysiuscollege. Het ‘Sint Dimpnacollege’ biedt een adequate voorbereiding op het hoger onderwijs en mikt op de vorming van de ganse persoonlijkheid.  Naast gewone lessen organiseert de school tal van projecten. Zij is bijvoorbeeld trendsetter voor de Vlaamse Europese uitwisselingen.  Meer informatie over onze werking vindt u op deze website en onze  facebookpagina’s.

 

Studieaanbod Inschrijven


Sint Dimpna Geel . College 27/06/2020
Proclamatie 6des een succes!

Onze 6de jaars sloten vrijdagavond hun #TeGekke schooljaar af met een al even ongewone proclamatie. Die vond plaats in de Sint-Dimpnakerk. Familieleden en leraren konden alles volgen via livestream.

Lees meer
Sint Dimpna Geel . College 25/05/2020
Olympiadeschool 2020 - 2022

Afgelopen weekend maakte Frank Deboosere bekend dat wij ons Olympiadeschool Wetenschappen 2020-2022 mogen noemen!

Lees meer
Sint Dimpna Geel . College 09/03/2020
Succesvolle editie Studiekeuzecafé

Maar liefst 40 oud-leerlingen maakten vrijdag de tijd om zo'n 80 zesdejaars te helpen met hun studiekeuze.

 

Lees meer
Sint Dimpna Geel . College 06/03/2020
Leerlingen tonen solidariteit tijdens Senegalweek

Met lekkere warme chocomelk, thee, koffie en wafels deden we voorbije vrijdag mee met de Koffiestop van Broederlijk delen. Donderdag komen we te weten hoeveel onze Senegalweek in totaal opbracht.

Lees meer
No news available.