SINT DIMPNA
Geel · College

Sint Dimpna Geel · College  is de ASO-school van KOGEKA in Geel.  Vanaf de tweede graad  kun je er zowel klassieke als moderne richtingen volgen. Naast een moderne aanpak met de nieuwste leermiddelen wenst de school verder te werken in de traditie van haar voorgangers, het Sint-Dimpnalyceum en het Sint-Aloysiuscollege. Het ‘Sint Dimpnacollege’ biedt een adequate voorbereiding op het hoger onderwijs en mikt op de vorming van de ganse persoonlijkheid.  Naast gewone lessen organiseert de school tal van projecten. Zij is bijvoorbeeld trendsetter voor de Vlaamse Europese uitwisselingen.  Meer informatie over onze werking vindt u op deze website en onze  facebookpagina’s.

 

Studieaanbod Inschrijven


Sint Dimpna Geel . College 28/01/2020
Project zesdes

Op vrijdag 24 januari doken onze 6de jaars in het projectwerk.

Lees meer
Sint Dimpna Geel . College 20/12/2019
Inleefreis naar Senegal!

Mevrouw Lore Hoedemaekers staat samen met Kobe, Nele, Aline en Sien te popelen om zondag te vertrekken naar Senegal voor een inleefreis (Broederlijk Delen).

Lees meer
Sint Dimpna Geel . College 14/01/2019
Nieuwjaarszingen voor Imani is opnieuw een groot succes!

Traditiegetrouw gingen ook dit jaar onze leerlingen en leerkrachten van het Imani-team weer nieuwjaarszingen in Tongerlo.

Lees meer
SDGC 17/05/2018
Bijzonder geslaagde Griekse dag!

Woensdag ging de jaarlijkse Griekse dag door!

Lees meer

Kalender

Sint Dimpna Geel . College - 06/03/2020
Oud-leerlingenavond

Op vrijdag 6 maart organiseert oud-leerlingenwerking ‘Den Bondt’ de jaarlijkse Oud-Leerlingenavond. Ideale gelegenheid om nog eens bij te praten met oude klasgenoten.

Bekijk
Alle activiteiten