SINT ALOYSIUS
Geel

In Sint Aloysius Geel ontmoet je alleen leeftijdsgenoten, jongeren van twaalf tot veertien jaar. Achter de aloude gebouwen van de Kollegestraat en aan het Schuttershof, kom je in een bijna volledig nieuwe school terecht. In onze nieuwe gebouwen brengen we onderwijs van de 21ste eeuw. Sint Aloysius Geel wil een menselijke school zijn met toch heel wat ambities. We willen meewerken aan de ontwikkeling van jongeren tot gelukkige mensen die dragers zijn van de maatschappij van de toekomst. We hopen dat we binnen SAG een aangename sfeer kunnen creëren waarbij leerlingen en personeel zich goed voelen, zodat ze graag naar school komen en bereid zijn zich ten volle in te zetten.

Studieaanbod

Inschrijven 

Ingeschreven, wat nu?Pedagogisch project

Groeien in leren

Sint Aloysius Geel heeft een rijke geschiedenis als één van de oudste scholen van het land.

Vandaag zijn we trots op een moderne eerstegraadsschool in splinternieuwe en gerenoveerde gebouwen (met o.a. een open leercentrum), waar we alle kansen creëren om iedere leerling te laten groeien.

Zo kan je groeien


Groeien in leven

We gaan graag samen op zoek naar wat je als leerling binnen onze school nodig hebt om te groeien, je te ontplooien en te leren leven. Een gemotiveerd schoolteam staat alvast klaar om elke leerling hierin te begeleiden. Samen zorgen wij ervoor dat het een fijn schooljaar wordt voor iedereen!

Zo kan je groeien


Groeien in kiezen

Vanaf 1 september 2017 vormen 't Peperstraatje en Sint Aloysius Geel samen één eerstegraadsschool. Een goede studierichting kiezen wordt zo nog makkelijker! In ons uitgebreid aanbod vind je zeker een richting die bij je past en waarin je uitgedaagd wordt! Alle leerlingen zijn voortaan welkom in de nieuwe gebouwen van Sint Aloysius Geel.

Zo kan je groeien

Sint Aloysius Geel 26/08/2020
Tot binnenkort!
Lees meer
Sint Aloysius Geel 24/08/2020
Afhalen boeken en kledij

Heb je nog geen boeken of kledij besteld? Surf dan snel naar www.kogeka-shop.be!

Lees meer
Sint Aloysius Geel 01/07/2020
Fijne zomervakantie
Lees meer
Sint Aloysius Geel 06/06/2020
Uitdaging L.O.

Dit is de laatste bewegingsopdracht die de leerlingen krijgen voor het vak L.O. Ze moeten drie van de uitdagingen uit het filmpje nadoen, zichzelf filmen en het filmpje naar hun leerkracht sturen (of het als reactie op deze video op facebook posten).

 

Maar natuurlijk mag iedereen meedoen, en mag je ook meer dan drie bewegingen nadoen!

 

Veel plezier!

Lees meer

Kalender

KOGEKA - 04/10/2020
Pedagogische studiedag

Op vrijdag 2 oktober 2020 genieten alle leerlingen van de scholengemeenschap van een vrije dag terwijl onze personeelsleden bijleren.

Bekijk
Alle activiteiten