SINT ALOYSIUS
Geel

Ontbrekende inschrijvingsdocumenten (zie inschrijven) mag je ook digitaal bezorgen via e-mail:
Let er wel op dat ze ingescand zijn, bij voorkeur in pdf-formaat.
Foto's van documenten worden niet aanvaard!

  • De eerstejaars starten het nieuwe schooljaar op 2 september om 8.45 uur.
  • Voor de tweedejaars start het nieuwe schooljaar op 2 september om 9.30 uur.
  • Het einde is voorzien om 12.00 uur.

Inschrijven

Tijdens de zomervakantie:

  • van zaterdag 29 juni 2019 t.e.m. zaterdag 6 juli 2019
  • van maandag 19 augustus 2019 t.e.m. vrijdag 30 augustus 2019
  • op werkdagen van 9 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 16 u.
  • zaterdag van 9 u. tot 12 u.

Opgelet: inschrijvingen voor de verkennende keuzes (keuzepakket van 2 lesuren aangevuld met 2 extra keuzes) worden in het eerste leerjaar A afgesloten op dinsdag 20 augustus.


In Sint Aloysius Geel ontmoet je alleen leeftijdsgenoten, jongeren van twaalf tot veertien jaar. Achter de aloude gebouwen van de Kollegestraat en aan het Schuttershof, kom je in een bijna volledig nieuwe school terecht. In onze nieuwe gebouwen brengen we onderwijs van de 21ste eeuw. Sint Aloysius Geel wil een menselijke school zijn met toch heel wat ambities. We willen meewerken aan de ontwikkeling van jongeren tot gelukkige mensen die dragers zijn van de maatschappij van de toekomst. We hopen dat we binnen SAG een aangename sfeer kunnen creëren waarbij leerlingen en personeel zich goed voelen, zodat ze graag naar school komen en bereid zijn zich ten volle in te zetten. Bij ons ben je zeker geen nummer.

Studieaanbod Inschrijven
Pedagogisch project

Groeien in leren

Sint Aloysius Geel heeft een rijke geschiedenis als één van de oudste scholen van het land.

Vandaag zijn we trots op een moderne eerstegraadsschool in splinternieuwe en gerenoveerde gebouwen (met o.a. een open leercentrum), waar we alle kansen creëren om iedere leerling te laten groeien.

Zo kan je groeien


Groeien in leven

We gaan graag samen op zoek naar wat je als leerling binnen onze school nodig hebt om te groeien, je te ontplooien en te leren leven. Een gemotiveerd schoolteam staat alvast klaar om elke leerling hierin te begeleiden. Samen zorgen wij ervoor dat het een fijn schooljaar wordt voor iedereen!

Zo kan je groeien


Groeien in kiezen

Vanaf 1 september 2017 vormen 't Peperstraatje en Sint Aloysius Geel samen één eerstegraadsschool. Een goede studierichting kiezen wordt zo nog makkelijker! In ons uitgebreid aanbod vind je zeker een richting die bij je past en waarin je uitgedaagd wordt! Alle leerlingen zijn voortaan welkom in de nieuwe gebouwen van Sint Aloysius Geel.

Zo kan je groeien

Sint Aloysius Geel 17/05/2019
Richtingsgebonden dag - Proevertjesdag

Leerlingen nemen tijdens deze dag deel aan een richtingsgebonden activiteit. Zo maken ze kennis met hun studiegebied op een andere manier.

Lees meer

Kalender

Sint Aloysius Geel - 06/06/2019
Toonmoment 2 STV

De leerlingen van 2 STV stellen hun integrale opdracht voor!

Bekijk
KOGEKA - 04/10/2019
Pedagogische studiedag

Op vrijdag 4 oktober 2019 genieten alle leerlingen van de scholengemeenschap van een vrije dag terwijl onze personeelsleden bijleren.

Bekijk
Alle activiteiten