SINT ALOYSIUS
Geel

In Sint Aloysius Geel ontmoet je alleen leeftijdsgenoten, jongeren van twaalf tot veertien jaar. Achter de aloude gebouwen van de Kollegestraat en aan het Schuttershof, kom je in een bijna volledig nieuwe school terecht. In onze nieuwe gebouwen brengen we onderwijs van de 21ste eeuw. Sint Aloysius Geel wil een menselijke school zijn met toch heel wat ambities. We willen meewerken aan de ontwikkeling van jongeren tot gelukkige mensen die dragers zijn van de maatschappij van de toekomst. We hopen dat we binnen SAG een aangename sfeer kunnen creëren waarbij leerlingen en personeel zich goed voelen, zodat ze graag naar school komen en bereid zijn zich ten volle in te zetten. Bij ons ben je zeker geen nummer.

Studieaanbod InschrijvenGroeien in leren

Sint Aloysius Geel heeft een rijke geschiedenis als één van de oudste scholen van het land.

Vandaag zijn we trots op een moderne eerstegraadsschool in splinternieuwe en gerenoveerde gebouwen (met o.a. een open leercentrum), waar we alle kansen creëren om iedere leerling te laten groeien.

Zo kan je groeien


Groeien in leven

We gaan graag samen op zoek naar wat je als leerling binnen onze school nodig hebt om te groeien, je te ontplooien en te leren leven. Een gemotiveerd schoolteam staat alvast klaar om elke leerling hierin te begeleiden. Samen zorgen wij ervoor dat het een fijn schooljaar wordt voor iedereen!

Zo kan je groeien


Groeien in kiezen

Vanaf 1 september 2017 vormen 't Peperstraatje en Sint Aloysius Geel samen één eerstegraadsschool. Een goede studierichting kiezen wordt zo nog makkelijker! In ons uitgebreid aanbod vind je zeker een richting die bij je past en waarin je uitgedaagd wordt! Alle leerlingen zijn voortaan welkom in de nieuwe gebouwen van Sint Aloysius Geel.

Zo kan je groeien

Sint Aloysius Geel 12/12/2017
Studierichting 2BVL Land- en tuinbouw volzet

Er kunnen dit schooljaar geen leerlingen meer ingeschreven worden in de studierichting 2BVL Land- en tuinbouw.

Lees meer
Sint Aloysius Geel 20/11/2017
Priester Dirk Van Den Broeck werkt met leerlingen houtbewerking aan houten kruisjes voor Sint Aloysius Geel

Project van collega Tom Verwimp

Lees meer
Sint Aloysius Geel 01/09/2017
Ready, SAG? Yes, we go!

De eerste schooldag: voor heel wat jongeren en hun ouders een behoorlijk spannende dag. Ook leerkrachten, ondersteunend personeel en directie voelen de laatste week van augustus traditioneel een gezonde spanning opborrelen.

Lees meer
Sint Aloysius Geel 29/08/2017
De 500ste leerling van Sint Aloysius Geel

Sint Aloysius Geel sterk uit de startblokken

Lees meer
No news available.