SINT ALOYSIUS
Geel

In Sint Aloysius Geel ontmoet je alleen leeftijdsgenoten, jongeren van twaalf tot veertien jaar. Achter de aloude gebouwen van de Kollegestraat en aan het Schuttershof, kom je in een bijna volledig nieuwe school terecht. In onze nieuwe gebouwen brengen we onderwijs van de 21ste eeuw. Sint Aloysius Geel wil een menselijke school zijn met toch heel wat ambities. We willen meewerken aan de ontwikkeling van jongeren tot gelukkige mensen die dragers zijn van de maatschappij van de toekomst. We hopen dat we binnen SAG een aangename sfeer kunnen creëren waarbij leerlingen en personeel zich goed voelen, zodat ze graag naar school komen en bereid zijn zich ten volle in te zetten. Bij ons ben je zeker geen nummer.

Studieaanbod InschrijvenPedagogisch project

Groeien in leren

Sint Aloysius Geel heeft een rijke geschiedenis als één van de oudste scholen van het land.

Vandaag zijn we trots op een moderne eerstegraadsschool in splinternieuwe en gerenoveerde gebouwen (met o.a. een open leercentrum), waar we alle kansen creëren om iedere leerling te laten groeien.

Zo kan je groeien


Groeien in leven

We gaan graag samen op zoek naar wat je als leerling binnen onze school nodig hebt om te groeien, je te ontplooien en te leren leven. Een gemotiveerd schoolteam staat alvast klaar om elke leerling hierin te begeleiden. Samen zorgen wij ervoor dat het een fijn schooljaar wordt voor iedereen!

Zo kan je groeien


Groeien in kiezen

Vanaf 1 september 2017 vormen 't Peperstraatje en Sint Aloysius Geel samen één eerstegraadsschool. Een goede studierichting kiezen wordt zo nog makkelijker! In ons uitgebreid aanbod vind je zeker een richting die bij je past en waarin je uitgedaagd wordt! Alle leerlingen zijn voortaan welkom in de nieuwe gebouwen van Sint Aloysius Geel.

Zo kan je groeien

Sint Aloysius Geel 18/02/2019
Pangea wiskundequiz

De leerlingen van 2 STEM deden succesvol mee aan de Pangea wiskundequiz.

Leerkracht Wim Vanhoof trok met hen naar Brussel voor de finale.

Lees meer
Sint Aloysius Geel 21/12/2018
de warmste markt

Maar liefst 6500 euro voor Al-arm uit Geel ingezameld op onze warmste markt! Hartverwarmend!

Lees meer

Kalender

Sint Aloysius Geel - 28/04/2019
Open dag 2019

Noteer zondag 28 april 2019 in je agenda voor onze Open Dag!

Van 11 uur tot 16 uur staan de deuren van Sint Aloysius Geel wagenwijd open.

Bekijk
Alle activiteiten