SANCTA MARIA
Kasterlee · SMIK

Inschrijven

Online inschrijven SMIK voor het eerste jaar

Liefst van al zouden we jullie allemaal na een goed gesprek zelf inschrijven, maar door de annulatie van onze open dag omwille van de coronacrisis, is dat niet evident. Wanneer deze bizarre periode achter de rug is, zullen we nog wel een infomoment organiseren, en ook in de school inschrijven zal mogelijk zijn (zie hieronder), maar vanaf wanneer is momenteel onmogelijk met zekerheid te zeggen.

Daarom geven we hier de mogelijkheid om je inschrijving voor het eerste jaar online al zo goed als volledig af te ronden, en wel in twee stappen:

STAP 1. Studiekeuzepuzzel

In het eerste jaar kan je je eigen studiepakket samenstellen door onze studiekeuzepuzzel te leggen. Op een infomoment doen we dat stap voor stap samen met jou, maar het kan ook digitaal.

Bekijk eerst ons instructiefilmpje
Leg dan je eigen studiekeuzepuzzel

STAP 2. Inschrijving

Gewapend met je eigen studiekeuzepuzzel, kan je

het inschrijvingsformulier volledig online invullen

Om de inschrijving definitief te maken, hebben we de handtekening van je ouders nodig. Daarvoor kom je naar de school op één van de hieronder vermelde momenten. Dankzij je online inschrijving kan dit beperkt blijven tot een kort bezoek, maar als je nog vragen hebt, dan zijn wij graag bereid die te beantwoorden.

Tot dan!

We werken momenteel volop aan de mogelijkheid om online in te schrijven voor het 2de tot en met het 6de jaar. Nog even geduld.


Wanneer?

Tijdens de schooluren op werkdagen en op woensdagnamiddag tot 16 u.

Tijdens de zomervakantie: De school is in juli en augustus open op werkdagen van 09.00 u. tot 12.00 u. en van 13.00 u. tot 16.00 u. en op zaterdag van 09.00 u. tot 12.00 u. De school is gesloten van woensdag 8 juli  tot en met zondag 16 augustus 2020.

Om de inschrijvingen vlot te laten verlopen, vragen we in te schrijven voor zondag 5 juli 2020. Daarna zijn niet alle keuzes nog gegarandeerd.


Benodigde documenten

Voor nieuwe leerlingen van het 1e jaar:

  • je identiteitskaart of kids-ID
  • het getuigschrift ofwel het attest basisonderwijs
  • het laatste rapport uit het basisonderwijs
  • de BASO-fiche (indien beschikbaar)
  • het advies CLB (enkel voor leerlingen die een getuigschrift van het basisonderwijs hebben behaald en kiezen voor het 1B)

Voor nieuwe leerlingen in de overgangsjaren:

  • identiteitskaart
  • oriënteringsattest(en)
  • rapport van vorig schooljaar
  • eventueel andere aanvullende documenten of attesten

Handboeken

Enkel online te bestellen via de webshop van Campinia Media: www.kogeka-shop.be

Leerlingen/ouders met vragen over hun bestelling kunnen terecht bij Campinia Media:
info(at)campiniamedia(dot)be of tel. 014/59 09 59.