KOGEKA

Levensecht eigentijds duurzaam leren

Studieaanbod Inschrijven

Welkom op de website van KOGEKA (Katholiek Onderwijs Geel-Kasterlee).

Onze scholengemeenschap bestaat uit één vrije basisschool in Geel (Sint Dimpna Geel · Basisschool), één secundaire school in Kasterlee (Sancta Maria Kasterlee · SMIK) en vier secundaire scholen in Geel (Sint Aloysius Geel, Sint Dimpna Geel · College, Sint Jozef Geel en Sint Maria Geel), samen goed voor bijna 5000 leerlingen en meer dan 700 personeelsleden.

In onze scholen kan je kiezen uit een ruime waaier van studiemogelijkheden, soms uniek in de regio of (bijna) in gans Vlaanderen.

SINT DIMPNA GEEL . BASISSCHOOL 17/03/2018
Oudleerlingen / leerkrachten avond

Sint Dimpna Geel basisschool organiseert, in het kader van haar 100 jarig bestaan, een oud leerlingen / leerkrachten avond op zaterdag 17 maart 2018 vanaf 19u00. Klik op onderstaande link om in te schrijven.

Lees meer
SINT MARIA GEEL 22/02/2018
Ondernemer voor de klas

Tijdens de lessen bedrijfseconomie namen de leerlingen van 6AIT en 6MO deel aan het project ‘Ondernemer voor de klas’ van Vlajo. Gastspreker was Werner Van Hoogten, een ondernemer pur sang in de boekhoudsector en docent op de Thomas More vestiging in Mechelen.

Lees meer
09/02/2018
Leerlingen van 3ECO4 en 3ECO5 gingen op bedrijfsbezoek!

Op dinsdag 6 februari 2018 brachten de leerlingen van het 3de jaar economie een bezoek aan het Coca-Cola Visitors Center te Wilrijk en aan de Drukkerij van Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen te Paal-Beringen.

Lees meer
KOGEKA 08/02/2018
Humane en Sociale en technische wetenschappen in het SMIK in Kasterlee

Nieuw aanbod in het SMIK

Lees meer

Kalender

Sint Jozef Geel - 16/05/2018
DOE-dag

Dag waarop leerlingen van de eerste graad al doende kennis kunnen maken met de verschillende richtingen die aangeboden worden op onze school.

Bekijk
Sint Jozef Geel - 22/04/2018
Open dag

Onze jaarlijkse opendeurdag met een hele reeks leuke en interessante evenementen

Bekijk
Alle activiteiten