KOGEKA

Levensecht eigentijds duurzaam leren

Studieaanbod Inschrijven

Welkom op de website van KOGEKA (Katholiek Onderwijs Geel-Kasterlee).

Onze scholengemeenschap bestaat uit één vrije basisschool in Geel (Sint Dimpna Geel · Basisschool), één secundaire school in Kasterlee (Sancta Maria Kasterlee · SMIK) en vier secundaire scholen in Geel (Sint Aloysius Geel, Sint Dimpna Geel · College, Sint Jozef Geel en Sint Maria Geel), samen goed voor bijna 5000 leerlingen en meer dan 700 personeelsleden.

In onze scholen kan je kiezen uit een ruime waaier van studiemogelijkheden, soms uniek in de regio of (bijna) in gans Vlaanderen.

SMIK 19/03/2018
27/3 Optreden in woonzorgcentrum Lindelo

over barmhartigheid, karaoke en koffiekoeken

Lees meer
SINT MARIA GEEL 21/03/2018
Whazzup?

Het hele schooljaar werken de leerlingen van 3STWa en 3STWb aan het eTwinproject Whazzup met een Spaanse klas in Roda de Ter. Via skype en andere digitale hulpmiddelen wisselen ze informatie uit over de jeugdcultuur in België en in Spanje.

Lees meer
SINT DIMPNA GEEL . BASISSCHOOL 17/03/2018
Oudleerlingen / leerkrachten avond

Sint Dimpna Geel basisschool organiseert, in het kader van haar 100 jarig bestaan, een oud leerlingen / leerkrachten avond op zaterdag 17 maart 2018 vanaf 19u00. Klik op onderstaande link om in te schrijven.

Lees meer
Sint Jozef Geel 16/03/2018
UNIEK: Vrouwelijke leerkracht theorie en praktijk autotechnieken

Met de focus op LED-leren (levensecht, eigentijds en duurzaam) heeft Kogeka Geel een duidelijke visie voor ogen. Kritisch denken, samenwerken en communiceren zijn de centrale pijlers.

Lees meer

Kalender

Sint Jozef Geel - 16/05/2018
DOE-dag

Dag waarop leerlingen van de eerste graad al doende kennis kunnen maken met de verschillende richtingen die aangeboden worden op onze school.

 

Bekijk
Sint Jozef Geel - 22/04/2018
Open dag

Onze jaarlijkse open dag met een hele reeks leuke en interessante evenementen

Bekijk
Alle activiteiten