KOGEKA

Levensecht eigentijds duurzaam leren

Studieaanbod Inschrijven

Welkom op de website van KOGEKA (Katholiek Onderwijs Geel-Kasterlee).

Onze scholengemeenschap bestaat uit:

één vrije basisschool in Geel
Sint Dimpna Geel · Basisschool

één secundaire school in Kasterlee
Sancta Maria Kasterlee · SMIK

Samen goed voor bijna 5000 leerlingen en meer dan 700 personeelsleden. In onze scholen kan je kiezen uit een ruime waaier van studiemogelijkheden, soms uniek in de regio of (bijna) in gans Vlaanderen.

Onze studierichtingen

Informatie over de vernieuwde studierichtingen van de 2de en 3de graad op deze website vanaf maart 2021.
Bekijk alvast de nieuwe brochure: Leertrajecten

Modernisering secundair onderwijs

Vanaf het schooljaar 2019-2020 wordt in gans Vlaanderen de modernisering van het secundair onderwijs uitgerold. Dat gebeurt geleidelijk, jaar per jaar. In 2019-2020 zit alleen het eerste leerjaar al in de nieuwe structuur. Vanaf 2020-2021 ook het tweede jaar, vanaf 2021-2022 het derde jaar enz…

KOGEKA is er klaar voor

Iedere leerling is uniek. Daarom vinden wij het belangrijk dat elke jongere zijn eigen studietraject kan kiezen. Voor de eerste graad (eerste en tweede leerjaar) hebben we bij KOGEKA handige studiekeuzepuzzels ontwikkeld. Daarmee puzzel je op eenvoudige wijze je keuze(s) samen.


Sint Aloysius Geel 04/02/2021
Warme actie voor Avalympics VZW

Vorige week ontvingen we een aantal G-sporters van Avalympics VZW waarvoor we een warme actie deden. Ze kregen een cheque van €3000 om nog meer te kunnen sporten en bewegen in de toekomst!

 

Lees meer
04/02/2021
Poëzieweek 2021
Lees meer
Sint Dimpna Geel . College 28/01/2021
Maarten Vanhoof is de eerste stadsdichter van Geel!

Oud-leerling Maarten Vanhoof is geboren en getogen in Geel. Na een lange periode als onderzoeker in het buitenland, debuteert hij nu als eerste stadsdichter van Geel met zijn gedicht 'Aankomst'.

Lees meer
SINT MARIA GEEL 27/01/2021
Ondernemer Philippe Geudens voor de klas

Op donderdag 21 januari kreeg 5MO, in het kader van Ondernemers voor de klas van Vlajo, Philippe Geudens op bezoek. Philippe Geudens is niet alleen eigenaar van Oreon Properties, maar ook een heel enthousiaste, bevlogen verteller!

Lees meer
No news available.